Leon Birkelund

Leon Birkelunds billede
Fulde navn: 
Leon Birkelund

Seneste indlæg fra Leon Birkelund

Latest

- Pogba kan blive den nye kaptajn

Det har aldrig været nogen hemmelighed, at José Mourinho er en stor fan af Paul Pogba. Ikke nok med, at han i sommers gjorde ham til verdens dyreste fodboldspiller, men han har vist ham stor tiltro lige siden.

Read more

Rojo og Zlatan forventes klar

De fleste frygtede det værste, da Marcos Rojo måtte udgå med en skade i kampen mod Reading. Heldigvis har det vist sig, at det blot var et slag, og han og Zlatan forventes derfor helt klar til opgøret mod Liverpool. 

Read more

Mourinho: Vi er mere klar denne gang

Det er et helt andet hold, José Mourinho kan præsentere for Liverpool i søndagens kamp, end det der i oktober løb ind på Anfield. Udviklingen er heldigvis gået den rigtige vej, siger manageren.

Read more

- Kampene mod Liverpool er større end Manchester-derby

Paul Pogba startede på banen, da Manchester United tidligere på sæsonen spillede 0-0 med Liverpool på Anfield. Han mener, at kampene mod ærkerivalen er det største opgør i den engelske Premier League og noget spillerne virkelig ser frem til. 

Read more

Juan Mata vil løfte trofæer med Manchester United

De seneste uger har været en stor fremgang, og Manchester United er netop nu noteret for ni sejre på stribe. Der er dog ikke tid til at hvile på lauerbæerne, hvis holdet ønsker succes i denne sæson og fremtiden, mener Juan Mata. 

Read more

Mata: Mourinho har ændret sig

Det har aldrig været en hemmelighed, at Juan Mata havde det svært under José Mourinho i Chelsea. Der var flere uoverenstemmelser undervejs, og det hele kulminerede med en transfer til Manchester United. 

Read more

Smalling: Vigtigt at bevare momentum resten af sæsonen

Han har ikke været den afgørende spiller i forsvaret, som vi så i sidste sæson. Her har skader blandt andet spillet ind, men Chris Smalling ser frem til at bidrage så meget som muligt i den resterende del af sæsonen. 

Read more

Sider