Peter Hasle Laursen

Peter Hasle Laursens billede
Fulde navn: 
Peter Hasle Laursen

Seneste indlæg fra Peter Hasle Laursen

Latest

Jones takker United-fansene

I mere end en time var United bagude i gårsdagens vigtige kamp mod Liverpool. Hjemmepublikket var imidlertid fantastiske, og de hjalp til, at United fik udlignet sidst i kampen, lyder det fra Phil Jones.

Read more

Veratti: Zlatan lærte os at være ledere

Efter sin udlignendescoring i kampen mod Liverpool, nærmest pumpede Zlatan Ibrahimovic sine arme op og ned for at få fansene med de sidste minutter. En sand vinderattitude der bevidner store lederevner.

Read more

Mourinho og Klopp forklarer skænderi

I kampens tillægstid ville Ander Herrera lave et professionelt frispark på Liverpools Firmino. Spanieren hev længe Firmino i blusen, og Liverpool-angriberen reagerede med at skubbe Herrera i hals-regionen.

Read more

Klopp er klar til kamp

Manchester United har muligheden for at mindske afstanden til Liverpool på andenplads til to point.

Read more

Sir Alex og Roy Keane skabte fodboldspilleren Fletcher

Darren Fletcher har i sin karriere spillet med et utal af spillere og haft et par enkelte trænere. Men der er to personer, der i den grad har skabt både personen og fodboldspilleren, Darren Fletcher.

Read more

- Liverpool-kampen er afgørende

Nu er der ikke længe til braget mod Liverpool. Udover historien og rivaliseringen de to klubber i mellem, der altid gør opgøret uhyre spændende, så er der denne gang også det ekstra krydderi, at holdene er inde i en god periode.

Read more

Mata: Fellaini har vundet fansene over

Der har været megen kritik af Fellaini, siden han i 2013 blev hentet af David Moyes. Belgieren blev billedet på Uniteds rædselsfulde sæson under Moyes, og det har været svært for den lange midtbanespiller for alvor at vinde fansene over.

Read more

Sider