Peter Miles

Peter Miless billede
om: 

Skribent på OldTrafford.dk siden 2013 og har fulgt Manchester United tæt siden 2002.

Fulde navn: 
Peter Miles

Seneste indlæg fra Peter Miles

Latest

Mourinho bekræfter: Schneiderlin på vej til Everton

I løbet af Manchester Uniteds 2-0-sejr over Hull City skrev flere engelske medier, at United og Everton var blevet enige om en pris på 22 millioner pund for midtbanespilleren Morgan Schneiderlin.

Read more

United tager 2-0-føring med til Hull

Med otte sejre i træk i bagagen skulle Manchester United på jagt efter den niende på stribe tirsdag aften. Hull City var modstanderen på Old Trafford, hvor den første af to EFL Cup-semifinaler skulle spilles.

Read more

Zlatan ikke i truppen mod Hull

Manchester United

De Gea, Valencia, Jones, Smalling, Darmian, Herrera, Pogba, Mata, Rooney, Mkhitaryan, Rashford

Bænk: Romero, Blind, Fosu-Mensah, Carrick, Fellaini, Lingard, Martial

Read more

Wigan venter i FA Cup

Lørdag bookede Manchester United billetten til fjerde runde i FA Cup, da de uden de store problemer slog Reading med 4-0. Mandag aften blev der trukket lod til den næste runde.

Read more

Hulls centerforsvar hårdt ramt før United-møde

Tirsdag skal Manchester United forsøge at skabe sig et godt udgangspunkt i den første af to EFL Cup-semifinaler mod Hull. Hulls nye manager Marco Silva er dog ramt af afbud i det centrale forsvar.

Read more

Sent comeback forlængede Uniteds stime

Lørdag skulle Manchester United forsøge at hente den femte Premier League-sejr i træk, da Middlesbrough kom på besøg på Old Trafford. Jose Mourinho roterede en smule og lavede fem ændringer i forhold til kampen mod Sunderland.

Read more

Mourinho åben for at forlænge med United

Jose Mourinho har ikke engang været Manchester United i et halvt år af sin treårige kontrakt, men ledelsen er tilsyneladende så tilfredse med portugiseren, at de overvejer at tilbyde ham en forlængelse.

Read more

Sider