Manchester United – Crystal Palace

Optakt Manchester United – Crystal Palace Det kan siges meget kort; United skal op på hesten igen, glemme alt om Fulham og nederlaget i FA Youth Cup og…

Optakt Manchester United – Crystal Palace

Det kan siges meget kort; United skal op på hesten igen, glemme alt om Fulham og nederlaget i FA Youth Cup og ride mod nye sejre. Resultatmæssigt var kampen imod Fulham en katastrofe, men spillet, især i første halvleg var rigtig godt, men som alle ved, var det afslutningerne der manglede kvalitet.

Lørdagens modstander virker overkommelig, Crystal Palace, som kæmper hårdt for at undgå nedrykning. Palace slider da også resultatmæssigt, de er uden sejr i de sidste seks Premier League opgør. Men klicheen om aldrig, at undervurdere én modstander, kan passende blive nævnt i Uniteds omklædningsrum inden kampen, så vi for alt i verden undgår yderligere pointtab.

Der er blevet delt tidlige julegaver ud af Fergsuon i år. Både Heinze og Ronaldo har fået ’tildelt’ en tiltrængt og fortjent ferie. Hvor meget ferie der er blevet givet, er stadig lidt usikkert. Ruud er desværre stadig ude med sin skade i læggen, en scanning skal nu give svaret på omfanget af skaden, vi håber på det bedste.

Smith fik en et lille ’knock’ imod Fulham, men ventes kampklar, Smith og Rooney forventes igen at danne duo oppe foran. Med Ronaldo og Heinze væk på ferie, forventes det at O’Shea og Fletcher overtager deres pladser på henholdsvis venstre back og højre-midt.

Undertegnede var måske lidt for smart i bemærkningen, da jeg påstod at John Terry var en tand for kæk, da han ikke mente United var blandt titelfavoritterne. Jeg må indrømme, at min bemærkning faldt til jorden med et drøn. Men af årsager uvisse har både Rio og G. Neville bakket mig op i medierne og udtalt at Chelsea formodentlig ikke holder hele vejen hjem. Tak skal i have drenge – nu skal i så bare lige putte aktion bag ordene og vinde Premier League.

Spøg til side – vi skal bare lige i gang igen, og undertegnede, er 100% sikker på at United vinder en sikker sejr over Palace. God fornøjelse

Manchester Uniteds trup:
Carroll, Howard, G Neville, P Neville, Ferdinand, Silvestre, O”Shea, Fortune, Brown, Bellion, Keane, Scholes, Djemba-Djemba, Fletcher, Giggs, Rooney, Smith

Forrige artikel

Ruud skal til scanning

Næste artikel

Ferguson glæder sig til Milan-kamp

ANNONCE