Arsenal snuppede sent point fra United

Det så ud til, at Manchester United ville hente en vigtig sejr over Arsenal, men få minutter før tid udlignede Olivier Giroud og sikrede 1-1 for udeholdet.

Lørdag var der et klassisk engelsk brag på Old Trafford, hvor Manchester United tog imod Arsenal. Efter en svingende sæsonstart kunne United godt bruge tre point for at hale ind på toppen.

Første halvleg var en relativt chancefattig og låst affære, hvor United dog havde flest chancer. Anthony Martial og Juan Mata måtte begge se forsøg reddet af Petr Cech, mens Alexis Sanchez havde en stor chance tidligt i kampen.

United kunne også have fået et straffespark før pausen. Antonio Valencia var på vej igennem og faldt i feltet, da Nacho Monreal strakte en arm ud for at skærme ham, men dommerens fløjte var tavs.

Efter pausen var United komfortabelt det bedre af de to hold, og med tyve minutter igen blev de belønnet for det. Pogba spillede Herrera til baglinjen, som spillede bolden fladt ind i feltet. Der mødte Mata bolden og bragte United i front med en kølig og kontrolleret inderside.

United var i kontrol, og Arsenal skabte ikke det store, men alligevel gik det galt med to minutter igen. Indskiftede Alex-Oxlade Chamberlain fandt ligeledes indskiftede Olivier Giroud, der headede Arsenal på 1-1.

Det sluttede med en pointdeling, som Arsenal uden tvivl vil være mest tilfreds med. Jose Mourinho og Manchester United vil uden tvivl være skuffede over, at det ikke lykkedes at køre sejren hjem.