Avis: Sergio Romero i kikkerten

Rob Dawson fra Manchester Evening News hævder, at Louis van Gaal øjner et bud på den argentinske landsholdskeeper

Mens Manchester United fornemt har oprustet på midtbanen, ser situationen anderledes usikker ud i det helt bagerste gelled. Derfor skulle Louis van Gaal nu have bedt Ed Woodward om at hente den argentinske landsholdskeeper, Sergio Romero, melder Manchester Evening News’ reporter Rob Dawson.

Efter alt at dømme er David de Gea ikke at finde i klubben 1. september. Victor Valdes, som flere har spekuleret i kunne overtage efter sin landsmand, er ikke længere ønsket af van Gaal.

Således skulle den hollandske træner altså have sat alle sejl ind for at hente 28-årige Sergio Romero. Keeperen har i den forgangne sæson været udlånt til Monaco fra Sampdoria, men er nok mest kendt fra det argentinske landshold.

United skulle ikke være afvisende over for at beholde Anders Lindegaard og Sam Johnstone, men det som reservemålmænd. Lindegaard har ikke spillet en førsteholdskamp siden april 2014, mens sidstnævnte stadig ikke har haft sin førsteholdsdebut.  

Sergio Romero har kontraktudløb med Sampdoria og vil derfor kunne hentes til klubben på en fri transfer. 

Argentineren har foruden ophold i AZ Alkmaar og Sampdoria, repræsenteret det argentinske landshold 62 gange. Her har han blandt andet været med til at vinde sølv til VM og Copa America.

 

Oplev Schweinsteiger, Depay, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Forrige artikel

Akademiet: Fra Mads Timm til Paul Pogba

Næste artikel

Evans tæt på Everton

ANNONCE