Blinds Holland slog de Geas Spanien

Holland med Daley Blind fra start slog Spanien, der havde David de Gea på mål, 2-0. Fellaini scorede igen for Belgien, og så var fire United-spillere i aktion for England, hvoraf en enkelt gik skadet fra banen.

Tirsdag aften var der landskampe rundt omkring i verden, og naturligvis var flere Manchester United spillere i aktion. Det blev en aften med meget blandede oplevelser for Uniteds landsholdsspillere.

På Amsterdam Arena spillede Holland med Daley Blind fra start venskabskamp mod Spanien, som havde David de Gea mellem stængerne. Efter to mål på mindre end fem minutter i første halvleg var det Blind, der fik håneretten over de Gea. Holland vandt 2-0.

England spillede også venskabskamp tirsdag aften. Wayne Rooney, Chris Smalling og Phil Jones var alle med fra start i Englands udekamp mod Italien. Da Italien kom foran 1-0 efter Southampton-spilleren Graziano Pellé’s mål, så Phil Jones, der startede kampen på midtbanen, skidt ud. United-spilleren blev afdriblet af Giorgio Chiellini, der lagde op til målet.

Michael Carrick kom også i aktion fra England, men desværre på bekostning af en anden United-spiller. Lige før pausen måtte Chris Smalling lade sig udskifte – tilsyneladende med en hjernerystelse – og ind kom Carrick, hvilket skubbede Jones ned i forsvaret.

England fik dog scoret sig fra at skulle rejse hjem med et nederlag. Med ti minutter igen udlignede Tottenhams Andros Townsend på et forrygende langskud, og så endte kampen 1-1.

Mens de fleste United-spillere var involveret i venskabskampe, var det anderledes seriøst for Marouane Fellaini og Belgien. I EM-kvalifikationen skulle Belgien forsøge at forbedre deres tredjeplads i gruppe B ude mod andenpladsen, Israel.

Marouane Fellaini scorede to gange, sidst Belgien var i aktion, og mod Israel scorede den formstærke United-mand sit tredje mål i to kampe, da han skubbede en ripost fra Israels målmand det sidste stykke over stregen til 1-0. I anden halvleg blev Manchester City-anfører Vincent Kompany udvist, men Belgiens ti mand holdt ud og vandt 1-0.

Hummels: United-løfte er fiktion