Butt: Talenterne må have tålmodighed

Nicky Butt står i spidsen for Uniteds akademi, og tror på flere af hans unge talenter kan slå igennem, men de må have tålmodighed.

Marcus Rashford viste sidste sæson vejen for de unge talenter. Andre stortalenter som Timothy Fosu-Mensah og Cameron Borthwick-Jackson tog også skridtet op fra u23-holdet til førsteholdet.

Men chefen for Uniteds akademi, Nicky Butt, regner ikke med at se så mange talenter slå igennem i de kommende par år. Der er brug for sejre og titler, for at få stabiliteten tilbage i United mener han.

– Jeg har snakket med Mourinho om de unge talenter. Han sagde, at han ville lytte til mine råd, hvilket er rigtig skønt at vide. Men vejen igennem nåleøjet er der måske ikke for dem i de kommende 1-2 år.

– Men hvis jeg skal være ærlig, ville jeg som manager heller ikke give dem chancen lige pt. Der er brug for igen at vinde titler. Vi har brug for folk som Zlatan, Carrick, Bailly, Mkhitaryan, og flere andre, for de ved hvad der kræves for at vinde titler. Manageren har brug for at få holdet til at vinde titler, før han begynder at introducere unge spillere på holdet. For unge talenter kan have det svært på hold som er i krise, lyder det fra Nicky Butt i The Times.

Mourinho og United har i løbet af sommeren sagt farvel til en række unge spillere. Will Keane, Paddy McNair og Tyler Blackett er solgt, mens Andreas Pereira og Adnan Januzaj er udlejet for resten af sæsonen. Men det bekymrer ikke Butt, for det kræver noget særligt at spille i United.

– De vil få en fin karriere og et godt liv, men de var bare ikke United-kvalitet. Og det ville heller ikke genere mig, hvis Januzaj ikke kommer tilbage. Han har evnerne til at spille i United, vinde ligaen og vinde Champions League, men måske er han bare ikke dedikeret nok. Det handler for mange unge om, at de får alt for meget alt for hurtigt, siger Butt.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Forrige artikel

Butt: Rashford vil få chancen

Næste artikel

Januzaj vil modbevise kritikere

ANNONCE