De Gea forventer stor sæson

David de Gea er sikker på, at Manchester United går en stor sæson i vente.

Manden, der de seneste tre sæsoner er blevet kåret til årets spiller i Manchester United, tror endelig, at den dårlige stime vender.  Han forventer sig således meget af tiden under Jose Mourinho. 

– Vi tror på at det kan blive en helt speciel sæson. Jeg synes, at truppen ser rigtig stærk ud under den nye manager og med de nye spillere, og jeg er sikker på, at vi går noget stort i vente, siger De Gea til MUTV.

– Det er vigtigt, at truppen er så klar, som det netop nu er tilfældet, for allerede på søndag har vi den første vigtige kamp. Leicester er et glimrende hold, og jeg er sikker på, det bliver en spændende og hård kamp. Vi har brug for at alle er klar, når vi skal møde dem. 

Rooney er speciel

David de Gea vogtede målet i gårdsdagens testimonial kamp for Wayne Rooney, og Uniteds stjernekeeper har da også store roser til kaptajnen. 

– Jeg er meget glad på Rooneys vegne. Wayne er vores kaptajn, og han har gjort det fremragende for klubben igennem en lang årrække. Han er en legende både for fansene, klubben og holdkammeraterne. 

– Han er vores kaptajn, og han er en meget stærk karakter på holdet. Jeg mener det virkelig, når jeg siger, at jeg og alle andre er lykkelige for at have ham på holdet. 

Som De Gea nævner, så går det allerede i weekenden løs med de vigtige kampe, når Leicester venter på Wembley i årets Community Shield.  

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Forrige artikel

Tidligere managere hylder Rooney

Næste artikel

- Vi vil kæmpe med om titlen

ANNONCE