– Det er en ny æra i United

Thierry Henry er overbevist om, at José Mourinho kan få Manchester United tilbage i toppen.

Det er godt nyt både for Premier League og Manchester United, at José Mourinho er tilbage i et trænersæde. 

Det mener den tidligere Arsenal-spiller Thierry Henry, der i dag er ekspertkommentator på Sky Sports. 

– Jeg tror, at det er godt for ligaen og godt for Manchester United. Det er en ny æra. Vi ved alle, hvad José Mourinho er i stand til, og det er tydeligt, at de (United, red.) hele tiden er gået efter ham, siger Henry til Sky Sports. 

Mourinho er den manager i Premier League-historien, der rent procentuelt har vundet flest af sine kampe. Henry er derfor ikke overrasket over, at United har arbejdet på at hente den 53-årige portugiser. 

– Der er ingen grund til at tale om, hvor god han kan være, vi ved alle, at han kan være fantastisk. Alle i United sukker efter succes, og det er også personligt det, jeg forbinder dem med, lyder det fra franskmanden. 

Han mener dog samtidig, at Mourinho bør arbejde videre med de unge spillere, der i den forgangne sæson slog igennem på førsteholdet. 

– Han har en speciel måde at spille på, som nogen måske ikke forbinder med United, og der kan også bekymring omkring de unge spillere. 

– Han skal arbejde videre med de unge drenge, der har gjort det godt i år – Marcus Rashford, det kan man ikke stoppe, lyder det fra Henry. 

José Mourinho har fået en treårig kontrakt med option på yderligere et år. 

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Forrige artikel

Mourinho: Det er en ære

Næste artikel

Scholes: Mourinho er kommet til en rigtig storklub

ANNONCE