Dortmund-træner: Januzaj var umotiveret

Thomas Tuchel mener ikke, at Adnan Januzaj viste den rigtige indstilling i Borussia Dortmund, og derfor blev det ikke til meget spilletid.

Da Dortmund valgte at leje Adnan Januzaj for sæsonen, der ignorerede de samtidig de beskyldninger fra Belgiens U21-landstræner, Enzo Scifo, der gik på, at Uniteds 20-årige offensivspiller havde en ’dårlig mentalitet’.

Jürgen Klopps arvtager i Dortmund, Thomas Tuchel, mente, at han kunne få det bedste ud af den unge belgier. Men sådan skulle det ikke gå.

– Jeg følte aldrig, at Adnan var her med hele sit hjerte. Han havde tydeligvis stadig ét ben i Manchester, og han sammenlignede alt med standarden i Manchester United, siger Dortmund-cheftræneren til Sport Bild.

– Vi kunne desværre ikke få ham ind i det rigtige mindset. Han havde ikke den rette motivation og attitude til at tage de næste step i den unge alder.

Adnan Januzaj nåede at spille 159 minutters fodbold for Borussia Dortmund. Han så 12 kampe fra bænken og kom ind i seks kampe.

Denne artikel kunne have været skrevet af dig – Bliv frivillig skribent på Danmarks største Manchester United site – Læs mere her

Supportertræf med Mads Timm den 7. februar

Forrige artikel

Optakt: Manchester United - Sheffield United

Næste artikel

Startopstillingen mod Sheffield United

ANNONCE