Er du en nørd i Manchester Uniteds spillere?

Elsker du at dykke ned i spillernes baggrund, karriere og hvad der ellers er interessant omkring Manchester Uniteds spillere?

Inden for et par uger vil vi på OldTrafford.dk lancere en ny version af websitet og til det, leder vi lige nu efter en United-fan, som vil få ansvaret for at holde spillersiderne opdaterede.

Vi vil meget gerne levere det allerfedeste website for Manchester United-fans, så derfor bliver spillersiderne vigtige på det nye website, som vi har store forventninger til. 

Ansvaret består i at skrive en slags ’profiltekst’ til hver enkelt Manchester United-spiller, således at læseren får et indblik i spillerens karriere og baggrund, samt hvilken type spiller der er tale om. Lidt stil med dette eksempel fra Manchester Uniteds officielle hjemmeside. 

Man vil således få ene-ansvaret for spillersektionen i både at få skrevet profiler til de enkelte spillere og efterfølgende at holde dem opdaterede ved evt. nye spillere, solgte m.v.

Derudover vil det også være fedt, hvis man vil dykke ned i U21- og ungdomsspillerne.

Det er vigtigt, at spillerens profiltekst både er neutral i forhold til tid (så den ikke hele tiden skal opdateres) og ikke mindst sin egen personlige opfattelse af spilleren. 

Opgaven skal mere eller mindre ses som en hygge-tjans, for den der har interesse for at skrive om Manchester Uniteds spillere og ikke mindst dykke ned i deres baggrund, som man måske ikke har den store baggrundsviden om i forvejen. Det er 100% frivilligt.

Hvis det har din interesse, så vil vi MEGET gerne høre fra dig. Vi stopper med at lede når vi har fundet den rette, så vis din interesse allerede nu 🙂 
Selve arbejdet med at skrive spillerprofilende har vi ikke nogen deadline på, men forventer at hele holdet bliver fuldført gennem foråret.

Smid en besked nedenfor, hvor du også giver et bud på hvordan Radamel Falcao kunne præsenteres i en profiltekst på max 300 tegn.

 

 

Forrige artikel

- Alle spiller for deres fremtid

Næste artikel

Van Gaal: Rooneys alsidighed vigtig

ANNONCE