Falcao: En drøm der går i opfyldelse

I sit første interview afslører Manchester Uniteds nye nummer 9, at han er ovenud lykkelig over sit skifte til “de røde djævle” – en mulighed, han har ventet mange år på.

Sent i nat blev det endelig bekræftet, at Radamel Falcao skifter til Manchester United fra Monaco på en et-årig lejeaftale. Han er dermed den første spiller siden Berbatov, der får lov til at bære den famøse trøje.

Kort efter skiftet blev bekræftet talte colombianeren med MUTV. Og han lægger ikke skjul på, hvor glad han er over skiftet.

– Jeg er lykkelig over at være en del af så stor en klub. Jeg har ventet på dette øjeblik i mange år, men nu er jeg endelig en Manchester United-spiller.

– Det har været en rigtig lang dag. Det var hårdt og en smule svært (at nå det hele, red.). Vi ventede helt indtil sidste minut, men jeg mistede aldrig troen. Nu vil jeg gerne takke gud for denne mulighed – jeg er meget lykkelig.

– Jeg er meget begejstret (over at skulle arbejde med van Gaal, red.). Van Gaal er en rigtig god træner med stor erfaring.

Den bedste klub i England

Den 28-årige angriber har tørnet ud for større europæiske klubber som Monaco, Atletico Madrid og Porto, men han er ikke i tvivl om, at England og United er et skridt længere op.

– Det er en drøm for mig at spille i Premier League. Jeg ønskede virkelig at komme hertil, da det er en rigtig god liga med gode hold. Og Manchester United – det bedste hold i England – alt er perfekt for mig.

– Der er rigtig mange gode spillere (i truppen, red.). Jeg beundrer nogle af dem. Jeg er kun lige ankommet til førsteholdet, og ønsker at nyde tiden med dem. Jeg er sikker på, at vi vil få en stor sæson sammen.

– Jeg vil bare gerne sige tak (til fansene, red.), da jeg har læst en masse beskeder fra dem, og jeg håber, at jeg kan give dem en masse glæde, mål og titler.

Siden 2009 har Radamel Falcao scoret 155 mål i 200 kampe for Porto, Atletico Madrid og Monaco. Bliver opholdet hos United en succes, har klubben købsoption på angriberen efter lejeperioden.

Forrige artikel

Bekræftet: Falcao er United-mand

Næste artikel

Michael Keane udlejes til Burnley

ANNONCE