Falcao og Remy ude mod United

Radamel Falcao og Loic Remy er begge ude med skader, mens Pedro formentlig vender tilbage på Chelsea-holdet til søndagens kamp mod United.

Chelsea er ramt af skader hos nogle af deres offensive spillere, forud for kampen på søndag på Stamford Bridge mod United. Det kunne manager Guus Hiddink fortælle, da han tidligere på eftermiddagen afholdt pressemøde.

– Pedro var ikke med mod Watford på grund af en lyskeskade, men han trænede i formiddags. Vi må se hvordan det går i morgen, men jeg tror ikke der bliver problemer med at få ham klar. Spillerne virker ellers friske, bortset fra Falcao og Remy, der er ude, sagde Hiddink.

Hiddink fortalte desuden, at nyindkøbte Alexandre Pato ikke er klar til kamp endnu. Han er sat på et specielt pre-season træningsprogram for at komme i topform, og vil derfor ikke være til rådighed i de kommende kampe.

Chelsea spillede i midtugen 0-0 mod Watford, mens United vandt en sikker sejr hjemme mod Stoke. Begge hold er dog presset til sejr i søndagens brag. Chelsea for at komme op i tabellen, mens United er tvunget til sejr for at holde trit med de andre i toppen af ligaen i kampen om billetter til næste sæsons Champions League.

På søndag vil det være to hollandske managers, der står overfor hinanden på Stamford Bridge. Hiddink vs van Gaal. Men i følge Chelsea-chefen er der ingen problemer mellem de to herrer, og opfordrer til at holde fokus på spillerne.

– Vi har ikke mødtes så ofte og har vel et professionelt forhold. Fokus burde ikke rettes på de to managers, men på spillerne på banen. Det er trods alt dem, der skal afgøre kampen, sagde Hiddink.

 

Forrige artikel

- Mourinhos stil passer ind i United

Næste artikel

- Presset på Guardiola vil være enormt

ANNONCE