Ferguson frustreret over defensiven

Sir Alex Ferguson var langt fra tilfreds med, at United lukkede tre mål ind mod Reading i dag.

Manchester United slog her til aften Reading 4-3 i en fuldstændig vanvittig kamp, hvor alle syv mål blev scoret i første halvleg. 

Efter kampen kunne Uniteds skotske manager glæde sig over de tre point, som gør, at “De Røde Djævle” nu har tre point ned til Manchester City på andenpladsen og hele ti point ned til Chelsea på tredjepladsen. 

Til gengæld kunne Fergie ikke glæde sig over godt forsvarsspil, og han lagde da heller ikke skjul på sin utilfredshed efter kampen. 

– Det var ufatteligt. Det var virkelig dårligt forsvarsspil, det dårligste vi har præsteret i denne sæson. Det er vi nødt til at få styr på, udtalte den 70-årige manager efter kampen til MUTV. 

– Shorey (Nicky Shorey, red.) lagde nogle fantastiske indlæg, men vi skulle have gjort det bedre. Vi kunne have fået tæsk i dag, men heldigvis scorer vi altid mål, og det er dét, der redder os hver gang. 

Smalling gjorde en forskel

Ferguson valgte efter godt 30 minutter at pille Rafael ud til fordel for Chris Smalling. Rafael var blevet snøret et par gange, og han havde netop fået et gult kort. 

Smalling bragte lidt mere højde og fysik på banen, og det gjorde ifølge Fergie en forskel. 

– Vi satte Chris Smalling på banen, hvilket gjorde en stor forskel i forhold til vores højde, når vi forsvarede deres dødbolde, udtalte Fergie, og indrømmede samtidig, at Reading ikke havde haft lige så mange dødbolde i anden halvleg, som de havde i første.

Forrige artikel

Målfest på Madejski

Næste artikel

Ærgerlig Fergie bekræfter Anderson-pause

ANNONCE