Giggs: Fansene vil elske Depay

Ryan Giggs hylder Memphis Depay, som han mener kan tage Old Trafford med storm.

Indtil videre er hollandske Memphis Depay eneste nye navn i United-truppen, der inden længe begynder forberedelserne frem mod den kommende sæson. Og assisterende manager Ryan Giggs er glad for nyerhvervelsen, som han mener er kommet til den helt rigtige scene på Old Trafford.

– Depay er en som fansene på Old Trafford vil elske. Han er en spændende spiller. Han var topscorer i den hollandske liga og leverede også en række assists. Han er en klassisk “United-type”. Vores fans elsker spændende spillere, der kan score spektakulære mål og få dem op af sæderne, siger Giggs.

Depay scorede sidste sæson hele 28 mål i 40 kampe for PSV, flere af dem direkte på frispark. Netop scoringer på frispark har ikke været Uniteds stærkeste våben de seneste sæsoner, men det håber Giggs ændrer sig nu med tilgangen af Depay.

– En ting vi har savnet siden Cristiano og Beckham var her er frisparksmål. Men det ser ud til at Depay har en ganske fin statistik på frispark. Hvis du i løbet af en sæson kan score flere gange via frispark og hjørnespark, kan det gøre en forskel i de tætte kampe. Så uden at lægge alt for meget pres på, så håber jeg han kan score ti mål på frispark hvert år, siger Giggs om Depay i følge the Times.

Forrige artikel

Neville træner i Valencia?

Næste artikel

- Van Gaal er som Sir Alex. Næsten

ANNONCE