Giggs kan relatere til ‘forvirret’ Rooney

Ryan Giggs udtaler, at Wayne Rooney befinder sig i en omstillingsperiode, og at anføreren måske føler sig forvirret over igen at blive brugt som angriber under José Mourinho.

Wayne Rooney er en udskældt herre i disse dage. Fra at have været en af de bærende kræfter for både klub og landshold i mere end et årti, har Rooney i de sidste tre United-kampe måtte tage til takke til takke med en plads på bænken.

Denne tendens blev igår også overført til det engelske landshold, hvor den engelske landsholdskaptajn blev indskiftet sent i anden halvleg i holdets 0-0 kamp mod Slovenien. 

Anføreren udtalte op til sommerens EM-slutrunde, at han så sin fremtid i en rolle på midtbanen, og måske hjælper det ikke på Rooneys nuværende situation, at United-manager José Mourinho indtil videre har insisteret på at benytte englænderen i angrebet. Det udtaler Ryan Giggs.

– Jeg ser en spiller, som går gennem en omstillingsperiode. Det prøvede jeg selv som 29 eller 30-årig, da jeg ikke længere kunne runde modstanderen som kantspiller, siger Giggs ifølge The Independent.

– Jeg har lidt ondt af ham. Mod slutningen af sidste sæson og for England i sommers havde han en dybere rolle. Så blev han fortalt (af Mourinho, red.), at han skulle spille som i en rolle som 9’er eller 10’er. Han er sandsynligvis lidt forvirret.

Som mangeårig holdkammerat med Rooney, der fylder 31 i denne måned, er Giggs dog ikke i tvivl om, at Uniteds anfører nok skal komme stærkt igen.

– Den eneste måde han kan komme tilbage på, er på træningsbanen.

– Jeg ser ham ikke spille på en specifik position. Han har talentet og erfaringen til at spille på mange forskellige positioner, lyder det fra United-legenden, der i øjeblikket erhverver sig som ekspertkommentator på engelske ITV.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Bekræftet: MUTV kommer til Danmark igen

Næste artikel

Skadesupdate forud for Liverpool-opgør

ANNONCE