Herrera: Vi har et fantastisk hold

Ander Herrera tror, at Manchester United er ved at opbygge et fantastisk hold, da de unge spillere fortsætter med at imponere.

Manchester United har været hårdt ramt på skadesfronten i denne sæson. Tidligere på året havde United 14 skader på samme tid.

En situation der resulterede i, at Louis van Gaal var nødsaget til at benytte sig af flere unge spillere, hvor især Anthony Martial og Marcus Rashford har imponeret.

Ander Herrera lovpriser de unge spillere, og mener, at Uniteds trup har en god blanding af ungdom og erfaring.

– I de sidste to eller tre måneder har vi haft følelsen af, at vi er igang med at opbygge et fantastisk hold. Unge spillere – en fantastisk kombination af dem og de mere erfarne spillere, siger Herrera til Sky Sports.

– De har farten. De har fantasien. Ikke kun Anthony eller Marcus, men også Jesse og Memphis.

– De har troen til at skabe et fantastisk hold, men jeg vil ikke se så langt frem. Vi har et fantastisk hold nu, en fantastisk chance for at vinde en titel, og vi har chancen for at slå Leicester hjemme, fordi vi er i en god periode, og kæmper for top fire.

Med fire kampe igen ligger United fem point efter Manchester City og Arsenal med en kamp mere i baghånden.

For at holde liv i troen på top fire må United vinde deres resterende fire Premier League kampe, hvor den største udfordring nok bliver kampen på Old Trafford mod Leicester på søndag.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Forrige artikel

Bekræftet: Vardy misser United-kamp

Næste artikel

Ferdinand: Van Gaal kan fortsætte

ANNONCE