Januzaj til Mourinho: Brug mig eller sælg mig

Adnan Januzaj vil hellere skifte klub permanent end at blive udlejet igen, såfremt han ikke er en del af Jose Mourinhos planer for den kommende sæson.

Den 21-årige offensivspiller fik ikke det store ud af sit lejeophold i Borussia Dortmund sidste sæson. Meget bedre blev det ikke under Louis van Gaal efter han vendte hjem til Old Trafford, hvorfor den unge belgier ikke er frisk på at blive udlejet igen. Det rapporterer the Sun.

Derfor vil Adnan Januzaj have afklaring på sin situation forud for den nye sæson under Jose Mourinho. Med de eventuelle indkøb af både Henrikh Mkhitaryan og Hirving Lozano kunne noget tyde på, at portugiseren ikke har Adnan Januzaj med i sine planer.

Jose Mourinho er dog beundrer af Adnan Januzaj. Han udtalte sig i hvert fald meget lovprisende i 2014 over for den dengang 18-årige stjerne i svøb som Chelsea-træner.

– Han er en fantastisk spiller. Han er ikke 18, han er 25. Han er så moden af sin alder. Han er virkelig god og har en lysende fremtid. Jeg kender ham ikke personligt, men der ser ud til, at han har det hele, sagde Jose Mourinho om Adnan Januzaj i 2014 ifølge the Sun.

Adnan Januzaj og Jose Mourinho starter så småt op på forsæson-træningen på Carrington denne uge, og så vil belgieren formentlig have afklaret sin situation hurtigst muligt.

SALGET ER STARTET! Vil du opleve Anthony Martial, Wayne Rooney og de andre stjerner? Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Forrige artikel

Manchester United: Chris Smalling har det godt

Næste artikel

Ung mexicaner spændt på United-skifte

ANNONCE