Jones: De skiftende forsvarsspillere fortjener ros

Phil Jones roser Uniteds forsvarsspillere. De har ikke haft det nemt på grund af mange skader.

Der har været stor udskiftning i forsvaret i denne sæson. Det har ikke været en nem situation for spillerne, men Phil Jones mener, at forsvaret fortjener stor ros.

– Jeg synes de har klaret det fantastisk. De folk der er kommet ind og har spillet, de har alle gjort et fremragende stykke arbejde. Der har været mange rokeringer hele tiden, på grund af de mange skader, så at holde et par clean sheets på vejen er en fantastisk bedrift, siger Jones til MUTV.

Jones har selvfølgelig også lagt mærke til de fantastiske præstationer i målet, og han roser således også David de Gea. Nu er han dog selv klar til at gå ind og gøre sit for at hjælpe holdet.

– Det er dejligt at være tilbage. Jeg nød virkelig sejren over Liverpool, men det var ret hårdt for mig, da jeg ikke havde spillet i lang tid. Omstændighederne gjorde dog, at jeg skulle spille og jeg klager bestemt ikke. Nu vil jeg bare holde mig skadesfri, så jeg kan hjælpe holdet frem til flere sejre.

Phil Jones kan passende starte med at hjælpe holdet i dagens kamp. Det forventes, at englænderen starter inde i midterforsvaret igen mod Aston Villa.

 

Forrige artikel

Hargreaves: United har brug en en Kompany

Næste artikel

Falcao starter mod Aston Villa

ANNONCE