Jose Mourinho med skadesupdate

Jose Mourinho kom på dagens pressemøde med en frisk update på truppen.

Jose Mourinho kom i dag med en frisk update på truppen inden sæsonens første vigtige kamp mod Leicester i Community Shield. Her er positive nyheder, men flere spillere er dog stadig ved at ramme formen, understreger han. 

– Det er en ting at have trænet i fire uger, men nogle har altså kun været igang i én. Vi er nødt til at arbejde hårdt på at bringe alle spillerne sammen her i starten, det er klart. Vi kan ikke allerede nu ramme topformen, men vi er nødt til at finde et konkurrencedygtigt niveau, sagde Mourinho til MUTV. 

– Det har været en god pre-season for nogle, mens det ikke har været nok for andre. Kampen der blev afvist mod City var yderst uheldig for forberedelserne , fordi vi havde brug for minutter i benene. 

Smalling og Fosu-Mensah klar

Der har været sået tvivl om Chris Smalling og Fosu-Mensahs tilstande, men Mourinho mener, at begge spillere er i spil til søndagens kamp.

– De har det fint nu. Det har restitueret godt og har også trænet fint med holdet. Men Smalling har ikke fået et eneste minut undervejs i pre-season, så derfor er det selvfølgelig lidt uheldigt.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Forrige artikel

Mourinho: Stor handel tæt på

Næste artikel

Schweinsteiger synes færdig i United

ANNONCE