Kilder: De Gea-handel mislykket

Ifølge flere kilder i Spanien har Manchester United og Real Madrid ikke nået at indlevere papirerne omhandlende De Gea-handlen til La Liga i tide.

Det har været en nervepirrende aften for Real Madrid og Manchester United. I et kapløb mod tiden har de to klubber gjort alt hvad de kunne for, at De Gea-handlen skulle gå igennem. Det skete, efter at Keylor Navas angiveligt accepterede sin del i byttehandlen.

Noget kunne dog tyde på, at klubberne ikke nåede det i tide inden midnat, dansk tid. Blandt andre Marca og Sky Sports’ Guillem Balague melder således, at papirarbejdet ikke nåede at blive indleveret til tiden.

Dette på trods af, at både David de Gea og Keylor Navas havde gennemført et lægetjek i Madrid. Aftalen var altså på plads, men falder angiveligt til jorden på grund af manglende papirarbejde.

Aldrig før har der været foretaget undtagelser om transferdeadlinen i den spanske liga. Skulle rapporterne tale sandt, vil David de Gea dermed forblive på Old Trafford, mens Keylor Navas stadig er Real Madrid-spiller.

Opdateret 00.30: Ifølge flere kilder i England og Spanien gik aftalen ikke igennem, da papirerne blev indsendt af Manchester United et minut for sent – 00.01. 

OldTrafford.dk følger naturligvis op på den kontroversielle sag i løbet af tirsdag.

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Forrige artikel

Avis: LVG klar til at skille sig af med Marcos Rojo

Næste artikel

UEFA bekræfter: De Gea bliver i United

ANNONCE