Lingard: Vi må forblive positive

Lingard vil have, at United skal forblive positive forud for søndagens derby mod City, selvom klubbens exit fra Europa League var skuffende.

Manchester United havde en lovende start på returopgøret mod Liverpool, da Anthony Martial efter 32 minutter satte United i front med et sikkert straffespark.

Et mål af Coutinho kort inden pausen forårsagede dog at United nu var nødt til at score tre mål mere for at sikre sig videre avancement i Europa League.

– Jeg synes vi havde tempo og energi gennem hele kampen mod Liverpool. Jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke skulle kunne spille sådan i hver kamp og presse på for at ende i top fire, udtaler Jesse Lingard til MUTV.

– Selvfølgelig er vi skuffede. Det første opgør gjorde det svært for os, og vi vidste vi ville have en stor opgave foran os i returopgøret, tilføjer han.

– Da vi scorede det første mål, støttede fansene os, og vi havde momentum. Vi dominerede spillet og kreerede en masse chancer, men Coutinhos mål lige inden pausen sænkede os.

– Vi skulle have scoret flere mål og taget mere med fra kampen. I første halvleg spillede vi bolden hurtigt rundt, og vi spillede offensivt fodbold som vores fans vil se. Så længe vi kan fortsætte med det, og presse på hen mod slutningen af sæsonen, så kan jeg ikke se, hvorfor vi ikke skulle kunne ende i top fire og vinde FA Cuppen.

Efter exittet fra Europa League er opmærksomheden nu rettet mod søndagens derby mod bysbørnene fra City. Lingard håber på en sejr over rivalerne, da det vil øge Uniteds chancer for at nå op til de Champions League kvalificerende pladser.

– Jeg kan huske, at jeg blev skiftet ind i kampen mod City tidligere på sæsonen. Det var en overvældende følelse, og jeg var lige ved at score. Du ser store kampe som disse i løbet af din opvækst, og du drømmer om at blive en del af dem.

Kampen spilles på Etihad Stadium kl. 17.00 dansk tid.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Forrige artikel

LvG: City kamp SKAL vindes efter Liverpool exit

Næste artikel

Smalling ser frem til derby

ANNONCE