LVG: Denne slags resultater kan koste os mesterskabet

Louis van Gaal mener, at den type uafgjorte resultater som i dag mod Aston Villa kan ende med at koste Manchester United chancen for at vinde mesterskabet.

Manchester United-manageren er frustreret over ikke at få alle tre point med hjem til Nordengland, og han er ikke i tvivl om, at resultater som dét i dag gør det pokkers svært at bringe mesterskabstitlen hjem til den røde del af Manchester. 

– Hvis du ønsker at være en del af titelræset, så er du nødt til at vinde denne slags kampe, fortalte hollænderen reporterne efter kampen.

På spørgsmålet om, hvorvidt dette resultat kan koste Manchester United titlen svarede Louis van Gaal:

– Ja, det er det jeg mener. Jeg så Manchester Citys første halvleg mod Crystal Palace. De måtte kæmpe hårdt indtil halvlegen, men i sidste ende vandt de 3-0. Dét er forskellen. Vi bliver nødt til at vinde den her type kampe, men der er stadig lang vej, før mesterskabskampen er afgjort.

– Jeg er meget frustreret, og det tror jeg også spillerne er, fordi vi var det bedste hold på banen. Du er nødt til at vinde, når du er det bedste hold. Vi var ikke aggressive nok i første halvleg. Det blev bedre fra anden halvleg, men jeg må erkende, at Aston Villa er meget velorganiserede og det er svært at score mod dem, lød det fra manageren. 

Hollænderen synes, at holdet præsterede bedre som kampen skred frem, selvom han ikke er helt tilfreds.

– Vi blev bedre i anden halvleg, hvor vi var mere aggressive. Vi pressede mere og længere fremme på banen, og det var derfor vi scorede. Men du bliver nødt til at score to gange, og det formåede vi ikke. Det var meget frustrerende, fordi vi kunne have fået vores syvende sejr i træk, sagde en ærlig Manchester United-manager. 

Van Gaal erklærer sig enig med sin anfører i, at Aston Villas 10 mænd i anden halvleg var sværere at spille mod end de 11 mænd i første halvleg.

– Aston Villa gjorde det meget trængt, og der var ikke meget plads at spille på. Benteke er meget stærk, og vi formåede ikke at håndtere ham.

Kampen bød for første gang i lang tid på fuld spilletid til Radamel Falcao, som er tilbage på 100 % efter sin skadesperiode. Manageren var tilfreds med colombianeren.

– Jeg er meget glad på hans vegne, fordi han har brug for det (at score red.), og jeg er meget glad, når en angriber scorer, lyder det afsluttende fra hollænderen.

Det var Falcaos blot andet mål i den røde trøje siden skiftet fra Monaco. 

Forrige artikel

Rooney: Vi gav to point væk

Næste artikel

Falcao: Min måde at takke fansene på

ANNONCE