LVG: Det var en meget lige kamp

Louis van Gaal gav efter kampen sin vurdering af kampens gang.

Louis van Gaal bliver høvlet ned på de sociale medier, hvor flere sider kalder hans spillestil for direkte destruktiv. Hvis man kigger på statistikkerne efter kampen, ser det da heller ikke opmuntrende ud. United havde meget af boldbesiddelsen, men præsterede alligevel kun et skud på mål. 

Louis van Gaal gav efter kampen credit til Crystal Palace og kaldte kampen for en meget lige affære. 

– Det var en meget lige kamp. De var meget aggresive fra start og vandt alle anden- og tredjeboldene, og det er en af forklaringerne på, hvorfor vi ikke kunne skabe så mange chancer. Jeg kan i sidste ende ikke klage over resultatet, for Crystal Palace havde flere chancer end os, sagde LVG efter kampen ifølge Skysports.

– Vi kom skidt fra start, men så spillede vi fint i de sidste 30 minutter af første halvleg. I anden halvleg stoppede vi helt med at spille vores normale spil. Vi var ikke i stand til at bygge spillet op, som vi plejer, og det er helt sikkert også på grund af et godt Crystal Palace-hold. 

Efter tre målløse kampe på stribe, begynder fansene at blive utålmodige, og det forstår manageren udemærket. Nu handler det om at få brudt forbandelsen i den næste kamp på hjemmebane mod CSKA.

– Vi træner ikke så meget lige nu, fordi spillerne skal restituere mellem kampene, og det er svært med sådan et program. Jeg skal sætte mig ned og snakke mere med spillerne nu, men det afgørende er, at vi får scoret i den næste kamp. 

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Forrige artikel

Pardew: Vi burde have vundet

Næste artikel

Evra: Fergie var 99 procent sikker på Ronaldo-retur

ANNONCE