LVG: Har tilbudt de Gea en masse penge

Manchester United-manager Louis van Gaal fortæller, at Manchester United har tilbudt David de Gea en lukrativ, ny kontrakt med klubben, men erkender, at den spanske målmands fremtid er i hans egne hænder.

Snakken om Manchester United-målmand David de Geas kontraktforhandlinger har stået på i det meste af den nuværende sæson. Manchester United vil tydeligvis gerne beholde en af de bedste målmænd i spillet, men hvad David de Gea vil, er lidt sværere at tyde.

Og netop hvad de Gea vil, bliver i sidste ende afgørende. Det fortæller United-manager Louis van Gaal, der også fortæller, at der allerede ligger en ny, lukrativ kontrakt til de Gea, som bare venter på at blive underskrevet.

– Vi har tilbudt ham en masse penge. Det har taget lang tid nu. Men det kan altid ske, siger van Gaal ifølge Daily Mail.

– Jeg vil gerne have ham til at blive, men jeg er ikke bossen. Spilleren er bossen, han kan sige ja eller nej. I bliver nødt til at spørge David de Gea, ikke mig. Det er ham, der skal skrive under, fastslår United-manageren.

David de Gea, der kædes sammen med et skifte til Real Madrid, har taget sit spil et niveau op i denne sæson. Spanierens præstationer har været så imponerende, at han er blevet nomineret til årets spiller.

Forrige artikel

Sky: United tæt på Gündogan-aftale

Næste artikel

Valencia: Nyder at spille back

ANNONCE