Martial vil bygge på

Med to scoringer i midtugens EFL Cup-kamp mod West Ham håber Anthony Martial nu på, at han kan få kickstartet sin sæson.

Uniteds spil har haltet meget i starten af sæsonen, og flere af spillerne har også underpræsteret. En af de spillere er Anthony Martial, der i onsdags pludselig scorede to mål og lignede en mand, der fik mere selvtillid for hvert minut.

Selv synes franskmanden også, at det var en god oplevelse for ham efter en svær start på sæsonen.

– Det var rigtig dejligt at score to mål, eftersom jeg ikke har spillet så meget på det sidste. Som hold var det også godt, at vi scorede så mange mål, og den selvtillid kan vi forhåbentlig tage med ind til Everton-kampen, siger Martial til SkySports.

Og netop Everton-kampen skal spilles i morgen, og Uniteds franske offensiv spiller ved, at der venter en svær opgave, men han føler, at det er sådan, det er, når man er United-spiller.

– Hvis vi spiller, som vi ved, vi kan, så kan vi godt få et resultat. De har haft en dårlig peride, og det kan betyde, at de ønsker at revanchere det i morgen. Så det skal vi være klar på. Og så ved vi, at alle hold bare spiller bedre, når de møder United.

Kampen mod Everton sparkes i gang i morgen, søndag, kl. 17.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Optakt: Everton - Manchester United

Næste artikel

Startopstillingen mod Everton

ANNONCE