Mata glæder sig til pre-tour

Manchester United møder Borussia Dortmund og Manchester City i Kina. Juan Mata ser frem til udfordringen.

På tirsdag rejser Manchester United til Kina, hvor de skal spille imod Borussia Dortmund og Manchester City.

– Det er to gode klubber. Når du spiller i de her turneringer, så er du fokuseret på at komme i form og blive klar til sæsonen, udtaler Juan Mata til klubbens officielle hjemmeside.

– Jeg tror, at det er god erfaring, og vi vil forsøge at vinde, ligesom vi gjorde sidste sæson i USA. Det er altid fedt at vinde de her turneringer, da du er oppe imod meget prestigefyldte rivaler.

– Dortmund har spillet flot fodbold de sidste par år. De har været i en Champions League finale, og kæmpet mod Bayern München i Bundesligaen. De har et godt hold. Jeg elsker måden de spiller på, og jeg nyder at se dem i TV. De vil blive svære at slå.

– På dette stadie er det vigtigste ikke resultatet, men at blive fysisk og mentalt klar, men det er svært at have en venskabskamp imod City og lignende hold.

Fantastiske fans

Den lille spanier glæder sig til at komme til Kina og møde endnu flere af klubbens supportere.

– Det er fornøjeligt at mærke kærligheden fra fans fra hele verden. Vi har været i USA to gange siden, at jeg kom til klubben, og det har været utroligt.

– Vi spillede imod Barcelona, Real Madrid og andre gode hold. Vi havde flere fans end nogen andre. Det var utroligt at se, hvor mange fans vi havde i Amerika, og det bliver stort at se alle supporterne i Asien.

United rejser til Kina på tirsdag, hvor de skal møde Dortmund den 22. juli og City den 25. juli.

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Forrige artikel

Pereira: Jeg vil hjælpe holdet

Næste artikel

Ferdinand: United bør købe Pogba

ANNONCE