Memphis Depay stolt over debut

Den unge kantspiller nød sine første minutter i United-trøjen, og han var særligt begejstret for samarbejdet med holdets anfører, Wayne Rooney.

I kampen natten til lørdag spillede Memphis Depay med trøje nummer lige bagved Wayne Rooney. Ligesom van Gaal havde fortalt på pressemødet op til kampen. Memphis Depay fortæller om sin debut.

– Wayne hjalp mig rigtig meget. Han fortalte, hvor jeg skulle positionere mig, og hvornår jeg skulle hjælpe med at forsvare. Vi skulle agere som en duo, og det er en fornøjelse at spille med en legende som ham, udtaler Memphis til manutd.com

Hollænderen har nu været Manchester United spiller i små tre uger, og der forskelle på livet i Eindhoven, hvor han spillede i PSV, og så på tilværelsen i Manchester, fortæller han.

– Der er stor forskel på tempoet. Samtidig kan man også fornemme på de andre spillere, at de vil det her. Jeg nyder rigtig meget at være her.

Det er ikke nogen hemmlighed, at Louis van Gaal og Memphis har et godt forhold, og holdets manager var da også henne at ønske debutanten tillykke med debuten efter lørdagens kamp.

– Manageren sagde tillykke til mig efterfølgende. Han var glad på mine vegne. Han forventer, ligesom jeg selv gør, noget mere. Jeg havde nogle gode øjeblikke, men jeg vil have mere. Jeg skal arbejde hårdere og mere fokuseret. 

Oplev Schweinsteiger, Depay, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Forrige artikel

Akademiet: De kommende stjerner

Næste artikel

RVP: Jeg fik ikke chancen

ANNONCE