Mourinho: Klubben er vigtigere end os alle

Jose Mourinho gør det klart overfor sine spillere, at de skal acceptere, at klubben og truppen som helhed er vigtigere end individet.

Jose Mourinho fik brugt udskiftninger flittigt i 5-2-sejren over Galatasaray lørdag aften. Hele 22 mand kom i aktion, og manageren fastslår, at han får brug for alle mand i løbet af en lang sæson.

– Hvis spillerne ikke var i mine planer, ville de ikke få et eneste minut. Jeg ville ikke beholde dem i min trup. Truppen er meget kompetitiv, og truppen er meget vigtig for sæsonen. Den anden dag sagde jeg til dem, at vi har 38 kampe i Premier League, og vi har muligheden for 15 kampe i Europa League plus pokalerne. Vi kommer til at spille 60 kampe, og det kan man ikke gøre med 11 spillere, siger Jose Mourinho ifølge klubbens hjemmeside.

– For at være i truppen skal man forstå, at truppen er vigtigere end individet. Klubben er vigtigere end os alle, og for at være i truppen skal man være klar på det. At spille, ikke at spille, spille meget, spille mindre, spille 90 minutter, spille et minut og ikke blive valgt. Det hele er en del af livet i truppen. Og når man vil være i en stor klub, som vi er i, er klubben meget mere vigtig end os, siger manageren.

Den eneste i truppen, der ikke kom på banen, var tredjemålmand Sam Johnstone. Chris Smalling og Timothy Fosu-Mensah var ikke med på grund af skader, mens Adnan Januzaj, Paddy McNair, Cameron Borthwick-Jackson, Tyler Blackett, Andreas Pereira, Will Keane, Axel Tuanzebe og James Wilson tilsyneladende enten skal spille for reserverne, udlejes eller sælges, da de alle var udenfor truppen i Sverige. 

Der forlyder endnu intet om Bastian Schweinsteiger, der er den eneste førsteholdsspiller, der ikke er vendt tilbage efter ferien.

 

Bestil den nye Manchester United-trøje her (20% rabat til t.o.m. 31/8)!

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Forrige artikel

Mourinho: Vigtigt med minutter i benene

Næste artikel

Dagens transferrygter

ANNONCE