Mourinho: Vi kan slutte højere end nummer fire

Inden det hårde juleprogram ligger United på sjettepladsen – seks point fra den Champions League-givende fjerdeplads. José Mourinho mener dog, at holdet godt kan stile højere end den plads.

Sidste sæson sluttede United med Louis van Gaal uden for top-4. I skrivende stund er holdet også at finde under de fire øverste hold, men spørger man Mourinho, kan holdet kravle op i tabellen til trods for den hårde konkurrence.

– Vi må bare vente at se, hvor vi ender. Jeg vil ikke sige, vi skal ende som nummer fire, for jeg føler, vi kan være bedre end det, siger portugiseren til SkySports.

– Det er et spørgsmål om mange faktorerer, hvis jeg skal være glad efter sæsonen. Det handler også om, hvordan vi spiller, udviklingen på holdet, og hvordan forholdet er til klubbens fans.

Mourinho har haft et blandet første halvår som United-manager. Det startede godt med tre sejre i træk i Premier League, men siden udeblev resultaterne. De seneste måneder er der sket forbedringer i spillet, men resultaterne halter stadig. Mourinho vil dog holde fast i sin måde at gøre tingene på.

– Selvfølgelig skal vi blive ved med at arbejde hårdt. Men vores idealer, måden vi vil både forsvare og angribe er klar. Vi tror på det, og spillerne har det godt med det. Derfor ville vi ikke ændre på tingene, fordi resultaterne ikke var gode.

United starter juleprogrammet i morgen mod Sunderland på Old Trafford.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Optakt: Manchester United - Sunderland

Næste artikel

Mourinho: Zlatan slutter på toppen

ANNONCE