Mourinho: Vil give alt

I sit første interview som Manchester United-manager fastslog Jose Mourinho, at han vil gøre alt for, at klubben kommer tilbage til toppen.

Fredag blev Jose Mourinho bekræftet som Manchester Uniteds nye manager, og et par timer senere blev managerens første interview som United-manager vist på klubbens egen TV-kanal, MUTV. Portugiseren var naturligvis glad for at stå i spidsen for det, som han kalder en “gigantisk klub”.

– Jeg har det fantastisk. Det kommer på det rigtige tidspunkt i min karriere. Manchester United er en af de klubber, hvor man virkelig skal være forberedt på det, fordi det er en af de klubber, som jeg plejer at kalde en gigantisk klub. Gigantiske klubber er for de bedste managere, og jeg mener, at jeg er klar til det. Så jeg er glad, stolt og beæret, siger Manchester Uniteds nye manager ifølge MUTV.

Siden Sir Alex Ferguson stoppede som manager, har klubben ikke været på det samme niveau som under Sir Alex. Mourinho foretrækker dog at fokusere på Uniteds styrke under Ferguson.

– Vi kan kigge på vores klub fra to perspektiver. Det ene er de sidste tre år, og det andet er klubbens historie. Jeg foretrækker at glemme de sidste tre år og fokusere på den gigantiske klub, som jeg har i mine hænder nu. Og det som fansene forventer, at jeg siger, er, at jeg vil vinde. Spillerne skal også høre, at jeg vil vinde, og fansene og spillerne skal føle, at jeg siger det og virkelig tror på det. Jeg vil fokusere på historien og give alt for, at klubben går i den retning, som vi alle vil, siger portugiseren.

Det er ikke fremmed for Mourinho at stå på sidelinjen på Old Trafford. Han har gjort det med FC Porto, Chelsea, Inter og Real Madrid, og han har altid følt, at han er blevet taget godt imod.

– Jeg ved, hvad de kan give mig, og jeg tror også, at de ved, hvad jeg kan give dem. Det vigtigste er spillerne og fansenes forhold til dem. Men det er vigtigt og sjovt, at jeg har spillet så mange gange mod Manchester United på Old Trafford med andre klubber, og der var empati. Ingen problemer. Nogle gange sagde jeg ting, som mine klubber ikke var så glade for. Jeg husker for eksempel, da jeg vandt på Old Trafford med Real Madrid, at det bedste hold tabte. Det var der ikke mange i Real Madrid, der var glade for, siger Mourinho.

Ifølge MUTV er der ikke andre end klubbens egen TV-kanal, der får interviews med klubbens nye manager før juli.

 

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Forrige artikel

Scholes: Mourinho er kommet til en rigtig storklub

Næste artikel

Zlatans agent: Vi har ikke besluttet os endnu

ANNONCE