Neville: Elendigt af Fellaini

Gary Neville var hård i kritikken af Marouane Fellaini, der begik et klodset straffespark kort før tid.

Det lignede længe en snæver sejr på 0-1 til United i dagens opgør på Goodison. Men så skiftede Jose Mourinho ud, og ind kom jubilær Marouane Fellaini, der løb på banen til sin kamp nummer 100 i den røde trøje.

Men det bliver nok ikke en kamp, som den lange belgier vil se tilbage på med stolthed. For få minutter efter sin entré på banen, begik han et klodset straffespark, som Leighton Baines omsatte til mål.

Efterfølgende var Gary Neville hård i kritikken af Fellaini, som fik en sviner på Sky Sports.

– Det er elendigt af Fellaini. Når du laver fejl i feltet, kan du være i problemer. Det er ringe af ham. Det er tyndt af en så erfaren spiller. Han kom ind for bare at få kampen gjort færdig. Men man kunne fornemme det, og se fejlen på lang afstand, sagde Neville på Sky Sports.

Marouane Fellaini fik efterfølgende et gult kort for at brokke sig over straffesparket, og havde generelt ikke et specielt vellykket indhop, hvor få ting lykkedes for ham i de små ti minutter det alt i alt blev til på grønsværen på hans gamle hjemmebane.