– Newcastles stil passer os godt

Louis van Gaal roser Newcastle for at ville spille fodbold, men mener samtidig, at United har hvad der skal til for at vinde i morgen.

United kæmper hårdt for at holde fast i en plads i toppen af Premier League, hvor der er tæt kamp om en plads blandt de fire øverste. Formen på udebane har ikke været i top i denne sæson, men van Gaal er fortrøstningsfuld inden kampen på St James Park i morgen aften.

– De spiller altid i et højt tempo, har masser af energi og deres fans er bag dem. De vil gerne spille fodbold, det kan jeg godt lide. Det bliver forhåbentlig en god kamp, hvor vi ender med at tage sejren, siger van Gaal på dagens pressemøde.

Hollænderen hæfter sig ved, at Newcastle spiller mere offensivt end flere af de hold United har haft problemer med på udebane i denne sæson. Og husker samtidig tilbage på den sikre sejr i det omvendte opgør på Old Trafford i december.

– Jeg husker det fantastiske mål Wayne Rooney scorede efter en fremragende kontra. Jeg har set det igen, hvilket jeg altid gør inden en kamp. Jeg synes vi spillede godt, og kunne have scoret flere mål, men sådan er det altid, sagde van Gaal.

Forrige artikel

Kun van Persie er ude

Næste artikel

- Presset er på United

ANNONCE