Norwich-kaptajn: Vi var uden frygt

Norwich-kaptajn Russell Martin kunne i dag se sit hold rejse hjem fra Old Trafford med alle tre point. Fuldt fortjent, mener skotten.

Det blev til en mindeværdig dag for Norwich, da de for første gang siden 1989 kunne rejse hjem med en sejr fra Old Trafford. Holdets kaptajn, forsvareren Russell Martin, er forståeligt nok glad for sejren.

– Jeg er sikker på, at en del vil snakke om Manchester Uniteds præstation, men jeg syntes, vi fortjente det fuldt ud. Alle mand var vi fremragende.

– Du kan snakke om planer og taktikker alt, du vil, men denne uge besluttede vi os bare for at gå derud med gåpåmod og se, hvor det ville føre os hen.

– Vi kom herhen uden frygt, også selvom de ikke havde tabt en ligakamp på Old Trafford hele sæsonen. Vi udnyttede bolden godt, pressede med intensitet og der var virkelig en lyst, der vandt os kampen.

Med dagens nederlag dumpede Manchester United ned på ligaens femteplads, á point med Crystal Palace på sjettepladsen. Norwich ligger på en øjeblikkelig 17. plads, tre point over nedrykningsstregen.

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøjel

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Forrige artikel

Krisen kradser - nyt nederlag til United

Næste artikel

Alex Neil: Drengene var fantastiske

ANNONCE