Officielt: Evra til Juventus

Patrice Evra forlader Manchester United efter otte et halvt år i klubben. Han har fået en toårig kontrakt i Juventus.

Nu er den god nok; Patrice Evra forlader Manchester United. Franskmandens skifte har været rygtet under opsejling i lang tid, og i dag mandag bekræfter både klubben og Juventus, at handlen er en realitet. 33-årige Evra spillede otte en halv sæson i United og nåede at repræsentere klubben 379 gange.

– Efter lang tids omtanke har jeg besluttet, at tiden er inde til at forlade Manchester United. Det er den største beslutning i min karriere, eftersom klubben er, og altid vil være, i mit hjerte, siger han til manutd.com.

Det er ellers kun to måneder siden, Evra forlængede sin kontrakt med et år. Dermed siger United også farvel til tre forsvarsspillere, der var anfører, viceanfører og tidligere anfører efter Nemanja Vidic og Rio Ferdinands skifter til Inter og Queens Park Rangers. 

Juventus oplyser på sin hjemmeside, at Evra har fået en kontrakt gældende for to sæsoner, og at de betaler 1,2 millioner euro for den franske venstreback – 600.000 med det samme og 600.000 om et år. Kvalificerer Juventus sig til Champions League i næste sæson, får United yderligere 300.000 euro.

Forrige artikel

Avis: Evra-exit bekræftes i dag - Vidal tæt på

Næste artikel

Disse kampe bør du se i 2014/2015

ANNONCE