Optakt: Aston Villa – Manchester United

Landsholdssamlingen kom meget belejligt for United, som havde en hel del skader i truppen. Desværre er blot en enkelt spiller tilbagevendt i løbet de…

Landsholdssamlingen kom meget belejligt for United, som havde en hel del skader i truppen. Desværre er blot en enkelt spiller tilbagevendt i løbet de seneste to uger. Darren Fletcher deltog i Skotlands nederlag i Georgien og går sandsynligvis ind i Uniteds startopstilling på lørdag. Det var ikke resultaterne, der fejlede noget for United før landsholdspausen. Med en 4-0-sejr over Wigan kom Uniteds angreb for alvor i gang.

Aston Villa har fået en udmærket sæsonstart og kan med sejr over United ryge op på fjerdepladsen i Premier League. Specielt på hjemmebanen har holdet været stærke. Her har Villa vundet fire ud af fem ligakampe. Chelsea er et de hold, der har måttet se sig besejret på banen, mens Liverpool kan prale af at være eneste sejrherrer.

I sidste sæson mødtes United og Villa tre gange, og alle gange kunne United række armene i vejret. Foruden de to ligaopgør stødte de to hold på hinanden i FA Cuppens tredje runde. Her blev Ole Gunnar Solskjær matchvinder i det sidste minut efter et målmandsdrop af Thomas Sørensens kollega Gabor Kiraly. Nu har Sørensen fået en ny konkurrent i form af Scott Carson, og det bliver mere end svært for danskeren at vinde sin plads mellem stængerne tilbage. Martin Laursen er derimod i sit livs form og udgør den ene halvdel af Villas centrale forsvar.

United er stadig hårdt skadesramt på den centrale midtbane, men efter Fletchers tilbagevenden ser tingene en smule lysere ud. Edwin van der Sar og Wes Brown er begge tvivlsomme til lørdagens opgør. Samtidig sættes der et lille spørgsmålstegn ved Vidic og O”Shea, der begge måtte udgå med skader mod Wigan for fjorten dage siden. Begge ventes dog klar.

Louis Saha har pådraget sig endnu en skade, og det vides endnu ikke, hvornår han bliver klar igen. Ji-Sung Park og Ben Foster (knæskader) og Michael Carrick (albue) er stadig langtidsskadede, mens Gary Nevilles mystiske skade gør, at hans comeback stadig lader vente på sig. Hargreaves når heller ikke at blive sin lyskeskade kvit.

Aston Villa må undvære John Carew som den eneste store profil.

Skribentens bud på kampens udfald
United viste klassen mod Wigan, men det bliver næppe ligeså nemt på Villa Park. Aston Villa har en del profiler, og de vil gøre livet surt for United. Aston Villa 1-1 Manchester United.

Sandsynlig startopstilling:
Van der Sar
O’Shea – Ferdinand – Vidic – Evra
Ronaldo – Fletcher – Scholes – Nani
Rooney – Tevez

Uniteds trup: Van der Sar, Kuszczak, Heaton, Brown, Simpson, Ferdinand, Vidic, Pique, Evra, Ronaldo, Scholes, O”Shea, Giggs, Fletcher, Tevez, Rooney, Nani, Anderson.

Aston Villas trup: Carson, Mellberg, Laursen, Knight, Bouma, Gardner, Reo-Coker, Barry, Young, Moore, Agbonlahor, Taylor, Sørensen, Harewood, Davies, Petrov, Berger, Osbourne, Maloney.

Seneste kampe
Indbyrdes
13-01-07 United 3-1 Villa
07-07-07 United 2-1 Villa
23-12-06 Villa 0-3 United
17-12-05 Villa 0-2 United
20-08-05 United 1-0 Villa

Manchester United
United 4-0 Wigan
United 1-0 Roma
Birmingham 0-1 United
United 0-2 Coventry
United 2-0 Chelsea

Aston Villa
Villa 1-0 West Ham
Tottenham 4-4 Villa
Villa 0-1 Leicester
Villa 2-0 Everton
City 1-0 Villa

Historie
Kampe: 166
United-sejre: 83
Aston Villa-sejre: 48
Uafgjorte: 35

Odds
Aston Villa 4,52
Uafgjort 3,36
United 1,79

Forrige artikel

Campbell holdkammerat med "Tømreren"

Næste artikel

Giggs vil forlænge igen

ANNONCE