Optakt: Everton – Manchester United

United har i Premier League vundet de to seneste kampe med det snævre resultat 1-0. Nu går turen til Liverpool og Everton, og her bliver det bestemt ikke…

United har i Premier League vundet de to seneste kampe med det snævre resultat 1-0. Nu går turen til Liverpool og Everton, og her bliver det bestemt ikke nemt at få fuldt udbytte. Everton ligger nemlig på en flot tredjeplads i ligaen, á point med Liverpool, Arsenal og Chelsea. The Toffees’ flotte sæsonstart gik senest ud over Bolton, som blev besejret 1-2 på eget græs. Med sejr i benene er Everton klar til at tage imod de regerende mestre.

De to holds seneste møde på Goodison Park blev en af milepælene på Uniteds vej mod titlen. Efter at have været bagud 0-2, fik “De Røde Djævle” vendt kampen på hovedet og hentede alle tre point med hjem. Samtidig spillede Chelsea 2-2 hjemme mod Bolton, og Mourinhos tropper blev dermed sat endnu mere af i toppen.

United kan glæde sig over, at Cristiano Ronaldo og Wayne Rooney er vendt tilbage til holdet efter henholdsvis karantæne og skadesfravær, mens Louis Saha ligeledes er parat til at tage del i startopstillingen. Desværre er der blevet tilføjet tre nye navne til skadeslisten i form af Owen Hargreaves, Darren Fletcher og John O’Shea, som alle er tvivlsomme til lørdagens opgør.
Den tidligere United-keeper Tim Howard har en skade i sin finger og forventes erstattet af Stefan Wessels. Danske Thomas Gravesen har problemer med sit ene knæ og vil næppe tage del i opgøret. Ærgerligt for United, som kunne takke “Graver” for 3-2-sejren mod Celtic sidste år.

Skribentens bud på kampens udfald
Uniteds trup er blevet forstærket, men Everton er inde i en god stime. United skal bruge en sejr for at hænge på i toppen, og den nye tyngde i angrebet kan gøre forskellen. Everton 1-2 Manchester United.

Sandsynlig startopstilling
Van der Sar
Brown – Ferdinand – Vidic – Evra
Ronaldo – Hargreaves – Scholes – Nani
Saha – Tevez

Uniteds trup: Van der Sar, Kuszczak, Brown, Ferdinand, Vidic, Evra, Evans, Pique, Ronaldo, Carrick, Scholes, Hargreaves, Giggs, Eagles, Tevez, Saha, Rooney, Nani, Anderson, Martin.

Evertons trup: Howard, Hibbert, Jagielka, Stubbs, Lescott, Yobo, Baines, Valente, Arteta, McFadden, Neville, Carsley, Osman, Pienaar, Johnson, Yakubu, Anichebe, Wessels.

Seneste kampe
Indbyrdes
28/04-2007 Everton 2-4 Manchester United
29/11-2006 Manchester United 3-0 Everton
11/12-2005 Manchester United 1-1 Everton
13/08-2005 Everton 0-2 Manchester United
20/04-2005 Everton 1-0 Manchester United

United
United 1-0 Sunderland
United – 1-0 Tottenham
City 1-0 United
Portsmouth 1-1 United
United 0-0 Reading

Everton
Bolton 1-2 Everton
Everton 1-1 Blackburn
Reading 1-0 Everton
Tottenham 1-3 Everton
Everton 2-1 Wigan

Historie
Kampe: 173
United-sejre: 74
Everton-sejre: 61
Uafgjorte: 38

Odds
Everton 4,43
Uafgjort 3,34
United 1,82

Forrige artikel

Brown accepterer bænken

Næste artikel

Anderson taler ud

ANNONCE