Optakt: Manchester United – Middlesbrough

Uniteds forfølgere fra Chelsea viste igen klassen, da de var på besøg på Upton Park, hvor de vandt hele 4-1. Det svært at se, hvordan United skulle kunne…

Uniteds forfølgere fra Chelsea viste igen klassen, da de var på besøg på Upton Park, hvor de vandt hele 4-1. Det svært at se, hvordan United skulle kunne få hjælp fra de andre hold i Premiership, men heldigvis kan United stadig afgøre mesterskabet på egen hånd. Det kræver bl.a. en sejr mod Middlesbrough, der har for vane at drille United på Old Trafford.

United møder op til kampen med en stor portion selvtillid efter sejre i de seneste tre kampe og en målscore på 13-2. Værre ser statistikken ud for Middlesbrough, der blot har vundet en enkelt kamp i de to forårsmåneder. Det skete, da rækkens sidsteplads blev besejret med 4-1. Siden har Boro spillet to kampe, og de er blevet tabt til henholdsvis Aston Villa og Liverpool.

Kampen i aften vil blive de to klubbers fjerde møde i indeværende sæson. To af de foregående møder blev spillet i FA Cuppens kvartfinale, hvor United som bekendt gik videre efter 2-2 ude og 1-0 hjemme. United trak også det længste strå i holdenes ligamøde på Riverside Stadium. Her kunne Louis Saha og Darren Fletcher sørge for en sejr på 2-1. Siden tidernes morgen har United og Middlesbrough stået overfor hinanden 117 gange. Heraf har United vundet 58, Middlesbrough 33, mens de sidste 26 er endt uden vinder.

Skadessituationen i United er blevet forbedret en smule, da både Rio Ferdinand, John O’Shea og Patrice Evra er klar til aftenens kamp. Alex Ferguson må til gengæld vente lidt endnu, før Louis Saha og Ji-Sung Park bliver klar. Den opmærksomhedsvækkende Abel Xavier er tivivlsom grundet en rygskade, mens profilerne Robert Huth og Mark Viduka begge er klar for Middlesbrough.

Skribentens bud på kampens udfald
United vil ikke tage let på denne kamp. Middlesbrough er en svær modstander, og selvom De Røde Djævle skal spille Champions League på tirsdag, vil det være overraskende, hvis for mange store navne blev sparet. I stærkeste opstilling har United uden tvivl klassen til at dominere mod Boro, så udfaldet af kampen bør blive en hjemmesejr. Manchester United 2-0 Middlesbrough.

Sandsynlig startopstilling
Van der Sar
O’Shea – Ferdinand – Brown – Heinze
Ronaldo – Fletcher – Carrick – Giggs
Rooney – Smith

Uniteds trup: Van der Sar, Kuszczak, O”Shea, Ferdinand, Brown, Heinze, Evra, Fletcher, Ronaldo, Carrick, Scholes, Giggs, Richardson, Rooney, Smith, Solskjær, Cathcart

Middlesbroughs trup: Schwarzer, Davies, Taylor, Woodgate, Pogatetz, Boateng, Rochemback, Cattermole, Downing, Viduka, Yakubu, Morrison, Jones, Parnaby, Riggott, Huth, Lee, Johnson, Christie

Forrige artikel

Titlen er nok for Fergie

Næste artikel

Aftenens opstilling (opd.)

ANNONCE