Optakt: Manchester United – Sheffield United

Vinder United ikke de næste fire kampe i ligaen, vil Chelsea være i stand til selv at kunne afgøre mesterskabskampen. Derfor skal miniputterne fra…

Vinder United ikke de næste fire kampe i ligaen, vil Chelsea være i stand til selv at kunne afgøre mesterskabskampen. Derfor skal miniputterne fra Sheffield naturligvis besejres, når de i morgen indtager græstæppet på Old Trafford. Med kun tre point ned til de nærmeste forfølgere kan United nu virkelig mærke Chelseas ånde i nakken. Mourinho og co. venter blot på en fejltagelse fra United, som kan sende London-mandskabet i front.

Også Sheffield Utd bliver åndet i nakken. The Blades er blot to point over nedrykningsstregen, hvorunder Charlton ligger sammen med West Ham og Watford. Både Charlton og West Ham har spillet godt på det seneste, så det er bestemt ikke en selvfølge, at Sheffield Utd bliver i Englands fineste række.

Sheffield United var i lørdags i kamp mod netop West Ham, og det var naturligvis en meget vigtig affære for begge mandskaber. Sheffield skulle vise sig at være West Ham overlegne og hive en sejr på hele 3-0 hjem.

Sheffield kan uden tvivl håbe på det bedste i morgen. Da holdene mødtes på Bramall Lane i november var The Blades bestemt ikke uden muligheder. To mål af Wayne Rooney sikrede United en sejr på 2-1, men det holdt hårdt efter Keith Gillespies føringsmål. I alt har de to hold mødtes 91 gange. United har vundet 42 af disse opgør, mens Sheffield har sat sig på 34 af kampene. De resterende 15 er endt uafgjort.

Der hersker stadig tvivl om, hvorvidt Rio Ferdinand bliver klar til at deltage i morgendagens opgør. Hvis ikke, bliver han med stor sandsynlighed klar til weekendens kamp mod Middlesbrough. Det samme er tilfældet for John O’Shea, der stadig døjer med en lægskade. Om Sir Alex Ferguson så foretrækker Darren Fletcher eller Craig Cathcart i forsvaret, må fremtiden vise.

Skribentens bud på kampens udfald
Det ligner på forhånd en walkover for Manchester United, der forsøger at bevare det lille forspring til Chelsea. Men sidste sæson var der en lignende situation mod Sunderland, hvor De Røde Djævle måtte nøjes med 0-0. I denne sæson har United dog været bedre mod de mindre hold, så det bør blive til en sikker sejr i morgen. United 3-0 Sheffield Utd.

Sandsynlig startopstilling
Van der Sar
Fletcher – Brown – Heinze – Evra
Ronaldo – Carrick – Scholes – Giggs
Rooney – Smith

Uniteds trup: Van der Sar, Kuszczak, O”Shea, Fletcher, Cathcart, Ferdinand, Brown, Heinze, Evra, Ronaldo, Carrick, Scholes, Giggs, Richardson, Rooney, Smith, Solskjær, Dong

Sheffield Uniteds trup: Kenny, Bromby, Davis, Morgan, Jagielka, Shelton, Stead, Hulse, Webber, A Quinn, Kozluk, Kilgallon, Montgomery, Tonge, Gillespie, Armstrong, Leigertwood, Lucketti, Fathi, Geary, Nade, S Quinn, Kazim-Richards, Bennett

Forrige artikel

35 pund for et Wembley-sæde

Næste artikel

United nærmer sig Youth Cup-triumf

ANNONCE