Overblik: Sådan går United videre

En sejr over Wolfsburg sender Manchester United videre i Champions League, men det kan også lade sig gøre med mindre. Her er et overblik over Uniteds muligheder for at gå videre.

Manchester Uniteds skuffende nullert i den seneste Champions League-kamp mod PSV Eindhoven har efterladt klubben i en presset situations før sjette og sidste runde. United møder Wolfsburg på udebane og er tvunget til at vinde, hvis de skal være sikre på at gå videre.

Hvis Louis van Gaals mandskab ikke henter de tre point, skal de håbe på en tjeneste fra CSKA Moskva, der møder PSV Eindhoven ude. Her er et overblik over, hvordan United kan gå videre fra Champions League-gruppen:

  • Drømmescenariet er selvfølgelig, at United slår Wolfsburg. Hvis de gør det, er de sikre på at gå videre og ender endda på gruppens førsteplads.
  • Hvis United spiller uafgjort mod Wolfsburg, må PSV Eindhoven fra Uniteds perspektiv ikke vinde. CSKA Moskva skal altså tage point med fra Eindhoven, hvis Wolfsburg og United spiller uafgjort. United ender dog som nummer to og kan risikere at møde klubber som FC Barcelona, Real Madrid og Bayern München.
  • Hvis United taber kampen mod Wolfsburg, er det også stadig muligt at gå videre. Det kræver dog, at CSKA Moskva vinder over PSV Eindhoven, da PSV er bedre end United indbyrdes og vil gå videre, hvis holdene ender med samme pointantal. United ender også her som nummer to.

 

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Forrige artikel

Red Issue: Rooney er ikke skadet

Næste artikel

Ferguson nyder at se United

ANNONCE