Overblik: Uniteds skadesliste

Michael Carrick, David De Gea og Daley Blind blev alle skadede i landskampspausen. Dermed vil United mangle op mod 10 førsteholdspillere når de lørdag besøger Arsenal.

Meget har været sagt og skrevet om Manchester United denne sæson. Med 16 point efter 11 kampe har pointhøsten ikke været godkendt, men en anden historie er også at holdet har kæmpet med massive skadesproblemer.

Efter den seneste landskampspause var det Phil Jones som måtte en tur på Lazarettet, og han er stadig ikke vendt tilbage fra sin skade. Siden er også Marcos Rojo og Rafael blevet tilføjet listen, mens Radamel Falcao ligeså har døjet med en småskade.

Men nu ligner det altså at United må undvære yderligere tre mand, forud for det vigtige opgør på Emirates. David De Gea brækkede en finger i den spanske landsholdslejr, Michael Carrick blev også skadet under træningen mens Daley Blind måtte lade sig udskifte med en alvorlig knæskade i gårsdagens kamp mod Letland.

Ifølge The Sun er Ander Herrera nu også tvivlsom inden lørdag. Dermed er det en gedigen hovedpine Louis van Gaal får serveret når han skal sætte sit hold op til lørdagens brag i London.

Skadeslisten

Følgende spillere er meldt ude mod Arsenal: 

I målet: David De Gea.

I forsvaret: Phil Jones, Marcos Rojo, Jonny Evans og Rafael.

På midtbanen: Daley Blind, Michael Carrick, Ashley Young og Ander Herrera.

I angrebet: Radamel Falcao.

Med andre ord ser det ud til at Louis van Gaal må undvære hele 10 spillere. Kampen mod Arsenal spilles lørdag kl. 18.30 dansk tid, og bliver vist på 6’eren og TV3+.

Forrige artikel

Velspillende Van Persie med perfekt Arsenal-optakt

Næste artikel

Arsenal forsøgte at hente Pogba

ANNONCE