– Pogba kan blive den nye kaptajn

José Mourinho tror, at Paul Pogba kan blive Uniteds kommende kaptajn.

Det har aldrig været nogen hemmelighed, at José Mourinho er en stor fan af Paul Pogba. Ikke nok med, at han i sommers gjorde ham til verdens dyreste fodboldspiller, men han har vist ham stor tiltro lige siden.

Det er der en klar grund til. Mourinho ser Paul Pogba som en naturlig leder, og han er slet ikke i tvivl om, at han en dag kan overtage anførerbindet i Manchester United. 

– Han har alt, der skal til. Han har karismaen, ambitionerne, mentaliteten og så er han en meget professionel person, sagde Mourinho i følge Goal.com.

– Han er så ung, og alligevel har han en så stærk personlighed. 

Paul Pogba kommer dog ikke sovende til anførerbindet: Hvis han skal blive kaptajn en dag, så kræver det, at han præsterer på et stabilt og højt niveau i hver eneste kamp. 

– Det er ikke helt fair at sige, at en spiller skal være altdominerende. Han spiller fantastisk godt netop nu, men det er også på grund af holdet rundt om ham. 

– Jeg kræver, at holdet skal blive ved med at fungere, og jeg kræver også, at Paul Pogba skal fortsætte med at spille på sit vanlige høje niveau. 

Flere eksperter har talt om, at Paul Pogba mangler en ægte signatur-kamp, hvor han en gang for alle lukker munden på de sidste kritikere. Det ville vel være meget passende, hvis den kom mod Liverpool?

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Rojo og Zlatan forventes klar

Næste artikel

Optakt: Manchester United - Liverpool

ANNONCE