Rashford er månedens spiller i United

Marcus Rashford gjorde en god figur i september, og fansene har valgt at kåre ham som månedens spiller.

Siden Marcus Rashford fik sin debut mod FC Midtjylland tilbage i februar, er det kun gået én vej for det unge stjernefrø. 18-årige Rashford har sidenhen været et sikkert navn på holdkortet, og har også gjort sin entre på det engelske landshold. 

Og mens sidste måneds resultater var på det jævne for United, så kan Rashford alligevel være tilfreds med, at han scorede tre mål i de seks kampe, holdet spillede i september.

Han fandt vejen til netmaskerne mod Watford, Northampton og Leicester, og det har klubbens fans valgt at krone med en titel som månedens spiller i en afstemning på klubbens officielle Twitter-profil.

Den unge komet fik hele 45 procent af stemmerne, og dermed slutter han langt foran Ander Herrera (29 procent) og Zlatan Ibrahimovic (26 procent), der er de næste navne på listen.

Det er anden gang, Rashford vinder afstemningen. Englænderen, der også er nomineret til årets ‘Golden Boy’, vandt også tilbage i februar, hvor han scorede imponerende fire mål i sine to første kampe på førsteholdet. 

Rashford er med i den engelske landsholdstrup, der imorgen tager imod Malta på Wembley.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Rooney: Selvfølgelig vil jeg spille

Næste artikel

U18 skal udbygge føringen

ANNONCE