Rashford lærer meget af Zlatan

Unge Marcus Rashford afslører, at der er en spiller i truppen, som han lærer ekstra meget af. Svenske Zlatan Ibrahimovic.

Der er mange år siden, at en spiller fra Uniteds eget akademi har imponeret så meget, så hurtigt som Rashford har gjort det. Man skal vel helt tilbage til Ryan Giggs for at finde en, der så hurtigt fik indflydelse på førsteholdet.

Den unge angriber har imponeret i stort set hver kamp og har indtil nu scoret 12 mål i 25 kampe. En flot statistik men englænderen selv er klar over, at det kræver et ydmygt stykke arbejde, og en ærgerrighed for at lære. Blandt andet er der en spiller, han lytter særlig meget til.

– Jeg lærer af Zlatan bare ved at se på hans spil. Hvordan han kan styre spillet og tempoet i det, er noget jeg kan bygge på mit eget spil. Jeg tror, han har lært mig flere ting, end han aner, siger Rashford ifølge The Independent.

Én ting ved Marcus Rashford er mere fascinerende end andre af hans evner. Han scorer altid i sin debutkampe. Selv ved han ikke hvorfor.

– Jeg tror, det er en blanding af holdet, du spiller på og så din nervøsitet. Man vil gøre det så godt som muligt og uden at vide det, prøver man lidt mere. 

Uniteds næste opgave er i morgen aften mod Zorya på Old Trafford, inden Stoke kommer på besøg på søndag.

 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Mourinho vil beskytte Rooney

Næste artikel

Optakt: Manchester United – Zorya Luhansk

ANNONCE