Romero: Jeg er altid klar

Sergio Romero greb chancen, da han pludselig og uventet fik den.

De færreste havde forventet en United-opstilling uden David de Gea i denne sæson, men en skade kan pludselig opstå. Dette var tilfældet ved opvarmningen til sidste torsdags Europa League-opgør, hvor en pludselig bevægelse sendte den stærke spanier et smut på tribunen. 

Hedigvis for Manchester United stod Sergio Romero klar i kulissen, og han har nu præsteret flotte præstationer i de seneste to kampe. At blive kastet for løverne på den måde, er noget den argentinske landsholdsmålmand tager meget roligt.

– Jeg er heldigvis i besiddelse af et meget roligt hoved. Det handler for mig om, at jeg altid skal holde mig klar og være klar til at gribe chancen, når den kommer. Selvfølgelig var det uheldigt, at skaden kom fem minutter før kampstart, så jeg aldrig nåede at blive helt varm i kroppen, siger Sergio Romero til Manutd.com

– Når det er sagt, så er mange af mine kampe afhængige af, hvordan jeg har det mentalt. Når jeg er i balance med mig selv og har det godt og roligt i mit sind, så er et ikke noget problem.

– Jeg ville gerne have reddet endnu flere chancer og hjulpet holdet til et bedre resultat, men det var selvfølgelig vigtigt for mig at spille en god kamp. På den måde beviser jeg for mig selv og holdet, at jeg er klar, når jeg får chancen. 

De fleste husker nok især Romeros nærmest umenneskelige dobbeltredning fra Paul Onuachu. Romero indrømmer også, at det nok var en af de bedste redninger i karrieren indtil videre. 

– Det er en af mine bedste redninger nogensinde. Jeg havde en lignende den, da jeg spillede for Sampdoria. Måske krævede den ikke helt så meget af mig dengang, men redningen lignende meget den fra Midtjylland-kampen. 

I aften må Sergio Romero gerne diske op med en stor kamp igen. Returopgøren mod FC Midtjylland fløjtes i gang klokken 21.00 på Old Trafford. 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Forrige artikel

Jose Mourinho: Kender intet til United job

Næste artikel

Juan Mata: Mediernes kritik påvirker mig ikke

ANNONCE