Rooney syg op til Sunderland-kamp

Manchester Uniteds Wayne Rooney måtte lægge sig syg i tirsdags og er måske tvivlsom til lørdagens kamp mod Sunderland på Old Trafford.

Wayne Rooney har været i topform i Manchester Uniteds seneste to kampe, hvor han har scoret to mål i hver af Uniteds 4-3- og 3-2-sejre over henholdsvis Reading på Old Trafford og Manchester City på Etihad Stadium i Premier League.

Men nu er der tvivl om, hvorvidt Rooney kommer på banen mod Sunderland, når United tager imod det nordengelske hold på Old Trafford på lørdag klokken 16. Rooney måtte nemlig aflyse et arrangement i tirsdags, hvor han skulle have underskrevet bøger for de fans, som var interesserede i det.

– Jeg har det overhovedet ikke godt. Jeg blev nødt til at aflyse bogunderskrivningen i dag. Undskyld til alle de fans, som havde planlagt at møde op. Jeg så virkelig frem til det, skrev Wayne Rooney i tirsdags på sin konto på Twitter.

Manchester United har ikke selv meldt noget officielt ud om Rooneys sygdomsforløb, men den engelske avis The Guardian mener at vide, at Wayne Rooneys sygdom ikke er så alvorlig, at Rooney ikke bliver klar til Uniteds kamp i weekenden.

Forrige artikel

City-profil straffes efter derby

Næste artikel

Uniteds drenge møder Sporting Lissabon

ANNONCE