Rygtebørsen: Benzema, Gündogan eller Gaitan

Vi giver et overblik over de rygter, der lige nu florerer omkring Manchester United og mulige transfers.

Ikke en dag uden et nyt rygte. Hvis rygterne talte sandt, havde vi nu et hold med profiler som: Ronaldo, Bale, Pogba, Benzema, Hummels, Lloris, Strootman, Alves, Kane og mange mange flere. 

Det ville uden tvivl være en slagkraftig trup at kunne mønstre, men de fleste gange bliver vi nødt til at slå koldt vand i blodet og simpelthen lukke ørerne for de ekstreme rygter, der på daglig basis klistrer de engelske tabloidaviser til. 

Vi har nedenfor samlet nogle af de rygter, der netop nu er mest vedvarende i de engelske og internationale medier.

Det seneste friske rygte er Karim Benzema. The Independent skriver blandt andet, at Louis van Gaal skulle være klar til at byde 40 mio pund for den franske Real Madrid-spiller. Det skulle blandt andet være fyringen af Carlo Ancelotti, der har sået tvivl om Benzemas fremtid. 

Et andet vedvarende rygte, som vi tidligere har dækket, er det mulige køb af Ilkay Gündogan. Der har været optræk til noget længe, men endnu er der ikke noget officielt. Det skal dog bemærkses, at Dortmund-Bossen, Hans Joachim-Watzke, tidligere på dagen, ifølge sportsbild, udtalte følgende:

– Ilkay Gündogan vil forlade Borussia Dortmund denne sommer. Det er der slet ingen tvivl om. 

Dermed er der altså åbnet op for forhandlingsmulighederne, hvis United er interesseret i spilleren vel at mærke. 

Tidligere på dagen kunne man i det portugisiske magasin, A Bola, læse, at Manchester United allerede var nået til enighed med Nico Gaitan fra Benfica. De er dog det eneste medie, der indtil videre har bragt nyheden, så indtil videre er dette også meget usikkert.

Nico Gaitan er en gammel kending. Det kan snart ikke tælles på en hånd, hvor mange gange spilleren er blevet sat i forbindelse med et skifte til Manchester United. Mon det sker denne gang?

Der har samtidigt været rygter om, Khedira, Sterling, Bale, Otamendi samt et utal af andre spillere, bare de seneste 24 timer. Silly Season er startet tidligt i år, og transfervinduet er ikke engang åbnet endnu. 

Forrige artikel

Herlige Herrera og fiaskoen Falcao: En vurdering af indkøbene

Næste artikel

Ferdinand færdig i QPR

ANNONCE