Scholes: Alle keder sig

Paul Scholes var bestemt ikke tilfreds med dagens kamp, og kunne ikke finde nogle lyspunkter i sejren.

– Spillerne virker til at kede sig, fansene keder sig, alle keder sig. Selv manageren ligner en, der sidder og keder sig, sådan sagde Paul Scholes efter dagens kamp i FA Cuppen mod Sheffield United.

United måtte helt hen til dommerens tillægstid, før det lykkedes at score. Rooney sendte sikkert bolden i nettet fra straffesparkspletten, efter et fint gennembrud af Memphis.

Men Paul Scholes var ikke tilfreds med det han havde set, og var skarp i kritikken af spillet og manager van Gaal efter kampen, da han udtalte sig til BT Sport i England.

– Det var ikke en god præstation. Vil van Gaal være tilfreds? Det tror jeg faktisk han vil være. Det er sådan han ønsker at se sit hold spille. Vi har ikke set nogle ændringer de seneste seks måneder, så han er tilfreds med 1-0. Han siger jo konstant, at han er tilfreds med spillet.

– Men de var nødt til at score på et straffespark i det 94.minut i en kamp mod et hold fra League One, for at vinde kampen. Det er på ingen måde godt nok i mine optik. Jeg ville være skuffet og deprimeret, og skjule mit hoved mellem benene, og være trist i flere dage efter sådan en præstation, sagde Scholes.

 

Denne artikel kunne have været skrevet af dig – Bliv frivillig skribent på Danmarks største Manchester United site – Læs mere her

Supportertræf med Mads Timm den 7. februar

Forrige artikel

United videre med hiv og sving

Næste artikel

- Nemmere at forsvare sig end at angribe

ANNONCE