Scholes tror på Mourinho

Paul Scholes lagde ikke skjul på sin utilfredshed med den spillestil, Louis van Gaal implementerede på United-holdet. United-legenden er sikker på, at holdet vil gå bedre tider i møde under Mourinho.

Det bliver angiveligt senere i dag bekræftet, at José Mourinho bliver ansat som ny United-manager. En manager der måske i hårdhed kan minde om Louis van Gaal, men det er mere tvivlsomt hvilken spillestil, portugiseren vil se fra holdet.

Efter flere gange at have kritiseret Uniteds spil under Louis van Gaal ser Paul Scholes nu frem til at se Mourinho i spidsen for klubben.

– Uniteds fans forventer underholdende fodbold. Jeg er sikker på, at Mourinho vil forsøge at give dem det. De sidste to år, har vi set United spillet kedeligt, og jeg tror ikke, at Louis van Gaal forstod fansenes forventninger, fortæller Scholes til BBC, inden han fortsætter.

– Det tror jeg, Mourinho har lagt mærke til, og han har set, hvad det har betydet. Han er en topmanager, og det vil han forhåbentlig bevise igen.

Paul Scholes fortæller også, at han håber, Ryan Giggs vil blive tilbudt at blive i klubben. Han vil kunne bibeholde noget kontinuitet, føler Scholes.

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Forrige artikel

Hvad vil en ansættelse af Mourinho betyde?

Næste artikel

Medie: Mourinho har afvist fem klubber

ANNONCE